9
GlobalKalem

Bayrampaşa Belediyesi'ne yönelik 'yolsuzluk' soruşturmasında 48 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken sabah saatlerinde düzenlenen operasyonlarda, aralarında belediye başkanı Hasan Mutlu'nun da bulunduğu 44 kişi gözaltına alındı.
Gözaltına alınan CHP'li belediye meclis üyelerinden birinin, 2 ay önce partisinden istifa etmesi için tehdit mesajları gönderilen Deniz Uykan olduğu ortaya çıktı.
CHP Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Deniz Uykan, 2 ay önce WhatsApp üzerinden tehdit edilmişti.
Uykan'a tehdit içerikli mesajlar ve kelepçe fotoğrafı gönderilmişti. Uykan, konu hakkında avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Söz konusu kişilerin Uykan’a “Korkma ve kaçmaya çalışma. Gözümüz üzerinde. Devlet her zaman 18 yaşındadır! Unutma!” mesajlarını yolladıkları ve parti üyeliğinden istifa dilekçesine dair boş bir şablon yolladıkları da ortaya çıkmıştı.

Deniz Uykan, 12 Temmuz'da X hesabı üzerinden konuya ilişkin şu açıklamayı paylaşmıştı:
Gündem
Gündem
Gündem
-- Adversting 7 REKLAM ALANI --
Dünya ve Avrupa
Dünya ve Avrupa
Ekonomi
Dünya ve Avrupa
